Skocz do zawartości

[Rama]Paco czy ktoś miał z tym doczynienia?

radicalpl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prośba o zapytanie się jak rama się sprawuję jak ze sztywnością i jakością spawów/ lakieru nigdzie też nie mogę znaleźć gdzie to jest produkowane. Mam też pytanie czy nie lepiej dołożyć parę złotych i kupić ramę Meridy? Jakieś lekkie Alu przystosowane do V-ek. Kolega mógłby mi tą Meridę w dobrej cenie z Niemiec ściągnąć.

Napisano

Jeżdżę na Paco model Rock (taka jak na zdjęciach z linku) już trzeci sezon (z krótką przerwą na Orbeę Almę). Z ramy jestem bardzo zadowolony.

Lakier: świetny, żadnych odprysków od niewiadomo czego, białe wstawki nie zółkną, powłoka po 3 sezonach bardzo ok

Spawy: spawy jak spawy, równe, nie było powodu żeby zwracać na nie uwagi

Sztywność: wg. mnie ok, nawet teraz. Author Vision (na rurkach Columbusa) był po takim przebiegu o wiele bardziej wiotki. Rama jest starannie wykonana, rurki mają zmienne przekroje, robią bardzo dobre wrażenie.

Za 850 zł to rama naprawdę godna polecenia. Wagi z aukcji są realne. Polecam Ci skontaktować się z firmu Blue Pill (http://www.bluepill.pl/) - możliwe, że kupisz po lepszej cenie, bo to oni sprowadzają ramy z Tajwanu (teraz już wiesz gdzie je trzaskają).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...