zuku Napisano 19 Września 2011 Napisano 19 Września 2011 Poszukuje osłony na ramę chodzi mi raczej o coś twardego i trwałego, to ma być naklejone w miejscu gdzie często dochodzi do zaciągnięcia łańcucha na ramę na jednym z widelców koło korby - czy widzieliście może coś takiego?
zuku Napisano 20 Września 2011 Autor Napisano 20 Września 2011 nie chodzi mi o osłone neopranową którą się okleja widelec pod skaczącym łańcuchem, ale to miejsce koło zębatki korby tam gdzie łańcuch jest często zaciągany do góry i rysuje mocno ramę - wiecie o co mi chodzi??
karbeti Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Chyba najpierw musisz naprawić rowerek, z jakiej racji zaciąga ci się łańcuch w okolicach korby rysując ramę?
zuku Napisano 20 Września 2011 Autor Napisano 20 Września 2011 myślałem że widzieliście coś takiego, bo ja nie, nic nie muszę naprawiać każdemu zdarza się czasami zaciągnięcie łańcucha - bardzo sporadycznie ale jednak zawsze coś tam ryźnie ramę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.