Gość BikerFG Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Gary Fisher MTB Club 8) poszedlem za ciosem Author i Trek maniakow - a jak, Gary Fisher'owcy nie moga byc gorsi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Nie wypowiadam sie w temacie tego postu, chcialem tylko zwrócic uwage, ze nazwa BikeClub jest zastrzezona, prosze sobie inną nadać :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 qrde nie wiedzialem co wymyslec :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Ale Author Racing Club i tak był pierwszy i pozostanie The Best :!: :twisted: Pozdrawiam i życzę dużo materiału :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 dzieki ale cos Fisher'owcow nie widac :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 eee porabalo was? co ja mam zalozyc klub Giantowski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 dajcie sobie klub garych rybaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 kiedys slyszalem tlumaczenie Gary Fisher :arrow: Jurej Rybak :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam10000 Napisano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 dobra jak ma byc to się dołączam gary fisher aquila (1998) pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Witaj Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 ja sobie zaloze towarzystwo wzajemnej adoracji........i sam bede sie adorowal ....nikt nie jezdzi na marinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 ale dzisiaj sobie pojezdzilem na GF sugar 3+ 2003 [ float r, duke u-turn xc, xt, bonty race disc, hayes hfx ]. zamowila sobie pani milicjantka. doplacila za zamiane v-brajow na hfx-y. rower fantastyczny. wzielem go na pare mil przelotu....to co mi nie pasuje to dosyc niski suport...ale to kwestia przyzwyczajenia. moj jest b. wysoki. rower szybki, lekki, z geom. genesis - wiec szybkoskretny....fajny. zmienne skoki z przodu i z tylu pozwalaja na krotkie ustawienie do wyscigu i dluzsze skoki do ......zabawy w terenie. cena 1600 usd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 ale dzisiaj sobie pojezdzilem na GF sugar 3+ 2003 [ float r, duke u-turn xc, xt, bonty race disc, hayes hfx ]. zamowila sobie pani milicjantka. doplacila za zamiane v-brajow na hfx-y. rower fantastyczny. wzielem go na pare mil przelotu....to co mi nie pasuje to dosyc niski suport...ale to kwestia przyzwyczajenia. moj jest b. wysoki. rower szybki, lekki, z geom. genesis - wiec szybkoskretny....fajny. zmienne skoki z przodu i z tylu pozwalaja na krotkie ustawienie do wyscigu i dluzsze skoki do ......zabawy w terenie. cena 1600 usd. o takim to sobie teraz moge pomarzyc :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Riker widocznie ten marin to jakis kiepski rower A tak poważnie poszukaj kolego z marine i go tu przyprowadź :mrgreen: i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nisan Napisano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 coś tu was mało. no, ale ja mam pytanie: jak się jeździ na genesis ?? bo kurcze dużo o tym słyszałem, ale nie jeździłem jak się na tym jedzie pod górę ?? środek ciężkości jest przesunięty do tyłu, więc nie wywala na plecy ? nie trzeba się podnosić na nogach do przodu ? według animacji na stronie GF na podjeżdżających na klasycznej geometri spada titanic :/, jeszcze nic na mnie nie spadło. w dół to zalety są oczywiste, ale ta wydłużona rama to nie przeszkadza ?? macie przy nich orginalne mostki ?? jakiej długości ?? przypuszczam, że długi to byłoby samobójstwo. a na jakieś dłuższe trasy, nie jest ten genesis trochę męczący ?? a tak poza tym to słyszałem, że GF mają za######istą gwarancję, wymieniają wszystko co im się przyśle !!! dożywotnio !!! to prawda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Reaktywacja ! bo zauwazylem ze troche Fisher'owcow przybylo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 17 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A przypadkiem nie było połączenia z Gary z Trekiem? albo mi się pomyliło? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 A przypadkiem nie było połączenia z Gary z Trekiem? albo mi się pomyliło? :mrgreen: bylo bylo ale i tam jakby siakos nic sie nie dzialo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Wiece, jeżeli ktoś mi zasponsoruje jakiegoś Fishera to chętnie dołącze do klubu :wink: a może to być nawet giant, merida czy cokolwiek :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Pisz co chcesz jutro bedziesz to miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Bizon ja może nie chce konkretnie Fishera ale obojętnie jaki rower do FR za ponad 8000zł Adres podam na Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 A mi tam tam wystarczy np. jakiś GF Marlin Disc czy coś podobnego, dane dostaniesz na priv, jak wyślesz to daj znać żebym był w domu i odebrał. Tylko żebyś zdążył przed wigilią :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Spokojnie spokojnie dla wszytkich starczy worek mikołaja jest wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Grudnia 2004 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 cos se pomyslalem ale moze moze nie bede sie wypowiadal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 cos se pomyslalem ale moze moze nie bede sie wypowiadal... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.