Sarbin13 Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A wiec jechalem sobie dzisiaj rowerem po chodniku(pustym..):D okolo 40 km... zwolnilem tak do okolo 30.. nie patrzalem na licznik przy hamowaniu przejechalem przez swiatla... jechalem dalej, i na zakrecie wyszla mi Babcia.. Mialem 4 wybory: *Ostre krzaki *Slupek *Ulica..(z AUTKAMI) *Hamulec.. Wiec wybralem 4:PP no i nie zdarzylem tak przy 15 zarylem manetka w slupek.. Wyglada to tak: Tutaj przy odkreceniu manetki, myslalem ze gwint os sruby da sie wyjac, ale nie... zlamala sie sruba, i nie mam jak jej wydostac... Wiec teraz tak: *da sie srube jakos wyjac??(watpie) *Nowa manetka?? *czy poprostu zkleje to kropelka,,, i na okolo zakleje tasma izolacyjna... i powinno byc ok.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulex Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Czyli reszta śruby została w manetce?? Z tego co się orientuje to ta śruba powina chodzić lekko bo jest od regulacji. Zrób zdjęcia jescze raz tylko, bardziej wyraźne, bo mało co widać. Ja bym to zrobił tak: wyciągnał linke i w pozostałość po srubie wsadził srubokręt płaski, tak żeby końcówka węższa była w śrubie, a szersza na zewnątrz i odkręcał. Tylko pasowałoby dociskać śrubokręt, zeby klinował się w otworze, a nie oracał na niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarbin13 Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Własnie zlamala sie na poł, i polowa sroby została w manetce... Ok, za chwilke dołacze foto.. Sory za niewyrazne foto, ale moj aparat juz wyrazniej nie zrobi Połowa sruby zostala w manetce, a 2 polowa w tym czarnym przy lince do regulowania... Tak jak na tej fotce, co linka do manetki dochodzi... jest wkrecona do manetki... moja tez byla i wlasnie tak sie złamala.... ze sroba w srodku na pol pekla.. http://www.allegro.pl/item645874906_klamko...no_st_ef50.html Nie wiem czy da sie ta srube wyjac, ale sprobuje jescze dzisiaj, i czy da sie sama srubke z ta czarna obudowka... do regulacji zakupic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.