Nawrotek Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Oto moja nowa zabawka na 2009 Wagi nie podaję, po nie ważyłem, będą nowe oponki, to zważę całość Rozpiskę wkleję wieczorkiem. Na razie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 NO to zaszalales ostro rowerek sliczny Koniecznie podawaj wage i rozpiske szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Wcale, że bardzo ładny Zawsze podobała mi sie ta rama, prawie kazdy rower zlozony na niej wyglada bardzo fajnie. Jaka waga tak mniej wiecej ? ~10kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A co ci nie pasowało w Cube, że go zmieniłeś na Treka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Jedna z najładniejszych ram MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ale wazelina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A co ci nie pasowało w Cube, że go zmieniłeś na Treka? Trek ma bardziej racingową geometrię. Wagi dokładnej nie znam, bo teraz mam założone treningowe authory 800 gram każda Poza tym pojawiła się okazja a ja nie lubię przepuszczać okazji Rower jeszcze wypięknieje - dostanie terenowe laczki, sztyca na WCS Wet poleci korba i przerzutka przód też do wymiany. Ale to jakoś lipiec/sierpień. Na razie opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 'Mnjodnie' - tak trzymaj i wreszcie ciśniemy w lasy człowieku, boś zastany że hoHo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogucik1912 Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ja powiem tak...wreszcie Ci kolorystycznie te koła pasują do całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Koła teraz super wyglądają wszystko super jest tylko opony jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Rama prześliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ładny sprzęcik. Mogłeś nie malować R7 na biało do Cube'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xynox Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Waga to coś w okolicach 1700-1800g chyba Kolega ją miał i w rl naprawdę bosko się prezentuje, zwłaszcza z takim sprzętem jak miał/ma on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Cube też był przepiękny Maszynka fajna, chyba wizualnie nic jej nie brakuje Ps. Nie trzeba było tyle pić, to byś jeszcze lepszy sprzęt miał Ale co racja to racja - koła w Trek'u really fit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Piękna rama i cały rowerek, chociaż mi bardziej odpowiada prowadzenie linek pod górną rurką. Ramka nowa czy używana?? Ile taka ramka kosztuje?? Pozdrawiam Ubotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A obiecanej rozpiski roweru jak nie bylo tak nie ma... xD BTW za######iaszczy rower Jutro Cie wypytam dokladniej o rame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bar Ends: (Rogi) - WCS Bar Plugs: (Korki do kierownicy) - WCS Brakes: (Hamulec przedni i tylny) - Shimano Deore XT 2008 Brake Levers: (Klamki Hamulcowe) - Shimano Deore XT 2008 Cables: (Pancerze i linki) - BBB Cassette: (Kaseta) - Shimano Deore XT Chain: (Łancuch) - XTR Crankset: (Korby + Suport) - Shimano Deore LX Derlr (Front): (Przerzutka przednia) - Shimano Deore XT Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) - XTR 970 Fork: (Widelec + gwiazdka + manetka + pancerz) - Manitou R7 2007 Tpc Frame: (Rama + hak + 2 śrubki stalowe + piwoty ) - Trek 8900 17,5" Grips: (Gripy) - Ritchey WCS Handlebar: (Kierownica) - WCS Wet Headset: (Stery + miski w ramie) - Cane Creek S6 Pedals: (Pedały) - Crank Bros Egg Beater C Seat: (Siodło) - Selle Italia Thoork Seatpost: (Sztyca) - Bontrager Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) - Bontrager Shifters: (Manetki) - Shimano Deore XT Skewers: (Zaciski koł) - Fulcrum Spacers: (Podkładki pod mostek) - Ritchey Stem: (Mostek) - WCS Wet Tires (Front & Rear): (Opona przednia i tylna) - Tu jest problem Na razie larseny 410 gram, może za niedługo będą RoRo Top Cap: (Top cap) - Cane Creek Tubes: (Dętki) -Maxxis ultralight Wheel Front: (Koło przednie) - Fulcrum Red Metal 5 Wheel Rear: (Koło tylne) - Fulcrum Red Metal 5 Misc : (Inne) Licznik - Cat Eye Tomo XC Rower kupiłem cały używany, wymieniłem jedynie koła, siodło i pedały Nie znam ceny tej ramki Wagowo myślę, że w okolicach 11kg. Wymienię parę pierdółek to powinno być 10.5 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 jak znam autora tematu to sie zacznie roszadka sprzętowo - ideologiczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszniok Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Trzeba przyznać że kolorystycznie rower stoi na genialnym wg mnie poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 roszadki nie będzie Jedynie KIEDYŚ tam korba i w czerwcu sztyca na WCS Wet do kompletu No i może przerzutka przód na XTR No i może jakaś biżuteria No i może nowe rogi i gripy bontragera No i może tarcze cl XTR No i więcej nie ma co wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A jak ta ramka wychodzi wagowo? Moglbys porownac do np. XtC, Scale??? Jak sztywnosc, jakies wrazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Piękny ;D P.S Gdzie obiecany filmik z Twojego zjazdu :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A jak ta ramka wychodzi wagowo? Moglbys porownac do np. XtC, Scale???Jak sztywnosc, jakies wrazenia trek - 1,67 (17,5) scale - 1,59 (? - pewnie S ) xtc - 1,56 (M) Co do sztywnosci, to moim zdaniem jest bardzo sztywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ech... czyli jednak pospolitosc bije wszystko na glowe... Za tym XtC przemawia tylko waga, sztywnosc, super cena i dostepnosc. Ale mowie: TYLKO! A moze tak rame Gianta przemalowac na Treka? Kto sie podejmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Aj tam, dla mnie wszystkie ramy którą mają fajną geo są ładne Kwestia pierdółek założonych do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.