MarcinGoluch Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 Witam! Z racji, że I Międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org zbliża się wielkimi krokami czas na kolejny etap. Chcielibyśmy wypuścić serię koszulek Jubileuszowych na którym znalazło by się logo/hasło/nazwa forum i okazji z jakiej koszulka powstała. Wymagań jako takich na starcie nie mamy ale proszę o zwrócenie uwagi na hasła które pojawiają się na forumowych banerach oraz kolorystykę. Logo/napis musi być czytelne i zawierać max 2-3kolory. Kolory koszulek podstawowe czarny lub biały. Miejsce wykonania i technologia w jakiej powstają napisy dostępna na www.koszulkowo.com. Obowiązkowo każda koszulka będzie zawierała nick forumowicza. Proszę o zachowanie czytelności wzoru i umiaru żebyśmy nie wyglądali jak tablica ogłoszeniowa. Jako, że jest to konkurs zwycięzca otrzyma koszulkę wg. swojego projektu gratis i uścisk ręki Prezesa forum . Wszystkich pałających żądzą wyżycia się w programach graficznych lub dysponujących żyłką grafika zapraszamy do umieszczania w niniejszym poście swoich propozycji. Pozdrawiam! Marcin
Kubusiowa Napisano 18 Lutego 2009 Napisano 18 Lutego 2009 HEJKA Pracę zamieścić tutaj, czy przesłać na maila? Jedną mam już gotową Pozdrawiam
MarcinGoluch Napisano 19 Lutego 2009 Autor Napisano 19 Lutego 2009 Wszystkich pałających żądzą wyżycia się w programach graficznych lub dysponujących żyłką grafika zapraszamy do umieszczania w niniejszym poście swoich propozycji. Pozdrawiam! Marcin HEJKA Pracę zamieścić tutaj, Dokładnie to miałem na myśli . Zapraszamy
Kubusiowa Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 oki no to zapodaje moją propozycję http://img27.imageshack.us/my.php?image=ro...jektjpegag7.jpg - POWIĘKSZENIE
Miecho87 Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 To ja mam proste (mam nadzieje) pytanie - czy ktoś może zdradzić jaka czcionka jest użyta w logo forum i bannerze o zlocie? Dobra - rozumiem, że Impact
gerus Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 Grafik ze mnie zaden ale cos napisze:) Biel najlepsza niejest na koszulke wg mnie... Bloto deszcz syf itd to nie najlepsza mieszanka z bialym kolorem
Xanagaz Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 Ten rowerzysta ułożony z napisów wg mnie jest strasznie przekombinowany, pierwszy projekt jak najbardziej OK, schludnie i prosto
Miecho87 Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 To jest ten sam projekt tylko tył i przód....
Patryke Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem... Koszulka ma być bawełniana i z www.koszulkowo.com ? Więc to nie będzie kolarska, tą której krój/wzór zaprezentowała Kubusiowa... Tylko ładny okolicznościowy T-Shirt
siwy84 Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Dokladnie tak Zwykly t-shirt z niezwyklego zlotu Tomek, ale wtopiłeś... To jest jeden projekt, jak juz kolega wyzej napisal, tylko przod i tyl. Kubusiowa - projekt pomysłowy i fajny, ale ten rowerzysta faktycznie przekombinowany. Zwlaszcza, ze "ORG" ucieka gdzieś i nie jest tam gdzie być powinno. Moze spróbuj zrobić tego rowerzyste ze słów " I oficjalny zlot" albo "I oficjalny zlot forum rowerowego" ? Jak mnie najdzie wena to może coś stworze Pozdrawiam.
MarcinGoluch Napisano 21 Lutego 2009 Autor Napisano 21 Lutego 2009 Sprawa koszulki rowerowej dalej sie toczy w głowach ale to będzie koszt minimum 100zł i to jak znajdziemy sponsora. Typowa rowerówka na zamówienie to nie jest tania sprawa. Jeśżli chodzi o koszulke Zlotową to faktycznie miałem na myśli koszulkę okolicznościową, bawełnianą. Kubusiowa jeśli chodzi o Twój projekt to przód PIERWSZA KLASA tylko bym to ieco zmniejszył żeby nie było na całą klatę a bardziej na boku. Tył hmmmm nieco przekombinowany i skomplikowany. Jeszcze jacyś chętni? Ahia i koszulkowo podałem jako sprawdzonego wykonawcę nie jako naszego wykonawce docelowego. Pozdrawiam! Marcin
bendus Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Moja skromna propozycja. Póki co wersja bez nick'a. (podlinkowany pełny rozmiar)
Sel Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 http://images48.fotosik.pl/68/93c0a16e192b2a76.jpg Cosik ode mnie, więc tak.. ten "Pan" na plecach jakoś mi nie podchodzi - jakby ktoś miał jakąś lepszą grafikę to z chęcią przyjmę (sam mogę przerobić na grafike wektorową).
weberwrc Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 ta ostatnia koszuleczka "sel`a" jest naprawde fajna :icon_mrgreen:
arroyo Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Przód proponuję prosty i wyrazisty: Natomiast nad tyłem muszę popracować, chyba że ktoś zrobi to za mnie, pomysł mam taki: Czyli trójkąt ostrzegawczy, w środku zjeżdżający rowerzysta, a pod spodem podpis w stylu "05-07/06/2009 I Oficjalny ZJAZD forumrowerowe.org"
Gucio112 Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Podoba mi się projekt Sela. Myślę, że jeszcze dobrym rozwiązaniem do tego byłoby umieszczenie nicku w miejscu numeru startowego
Wax Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Bendusiowa wersja IMHO najestetyczniejsza Jeszcze jakieś dobre miejsce na nick'a i będzie pięknie (wypowiadam się mimo że nie zapłaciłem - w przyszłym tyg. pójdzie przelew )
MarcinGoluch Napisano 21 Lutego 2009 Autor Napisano 21 Lutego 2009 SEL dobra robota! Jak bedziesz miał chwile wstaw z przodu rowerek z koszulki Kubusiowej. Szczerze mowiac torowa kierownica mi sie srednio podoba . Z Bendusowej koszulki podoba mi sie wpis z datą który dołożył bym z tyłu lub na rękawie projektu SELa. Co do Nicka to wrzucił bym go w okolice karku lub na rękaw. Pozdrawiam! Marcin
Ecia Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 W koszulce Sela nie podoba mi się szosówka na froncie koszulki . Poza tym drobnym mankamentem przód ładnie zakomponowany. arroyo miał ciekawy pomysł z tym zjazdem na tył - warto spróbować tę ideę dopracować. bendusowy projekt ogólnie najbardziej mi się podoba pod względem estetyki, jedynie kształt grafiki - kwadrat - mi tu nie pasuje... gdyby tak wkomponować ten rysunek bardziej płynnie w tło...
lukashs Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 wq mnie projekt Bendusa jest średni... tak wielka grafika popęka po kilku praniach... a poza tym wygląda jak logo Teraz My Polska to taka moja opinia stawiam jak na razie na SELA
Xanagaz Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Im większa grafika tym gorzej to będzie wyglądało po kilku(nastu) praniach, lepiej oszczędnie ale wyczerpująco.
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Lutego 2009 Mod Team Napisano 22 Lutego 2009 A mi najbardziej do gustu przypadł zdecydowanie projekt arroyo tylko ten tylny trójkąt bym czymś delikatnym wzbogacił. Ale generlanie ten projekt najbardziej mi się podoba
arroyo Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Wczoraj nie miałem czasu, wciąż szukam grafik, tył póki co dałem tylko dla smaku, abyście zrozumieli moją koncepcję
Sel Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Moja (chyba) finalna "odpowiedź", ewentualnie mogę pomóc dopiąc reszte na ostatni guzik: http://images45.fotosik.pl/68/dd3cdf5b3cc5224e.jpg http://images41.fotosik.pl/65/c0009431b6a47e87.jpg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.