Skocz do zawartości

[pielgrzymka] II Rowerowa Pielgrzymka do Czestochowy!

omen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Po rozmowie z kilkoma osobami postanowiliśmy zorganizować już II Wyjazd bikerów na pielgrzymkę do Częstochowy.

Termin został ustalony na 27 Kwietnia 2008 ( 27.04.2008 ). Temat tworze z sporym zapasem czasowym z myślą o tym, że będzie nas większa ekipa. Ostatnio jechaliśmy w 7 czy 8 osób. I było bardzo przyjemnie. Obiecuje, że tym razem sie nie pogubimy. Kwestia tego czy pojedziemy szosa czy szosa-teren jest jeszcze do omówienia. Zapraszamy na wyjazd bo naprawdę warto. Orientacyjny dystans z Katowic z obie strony to około 150-170 kilometrów.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do udziału.:]

Napisano

Koncertownik: Tak... Tylko teraz nie szalej tak w drodze powrotnej ;]

Omen: A może mi się uda pożyczyć gps od wujka :) On ma to możemy se przykleić do mostka i mieć nawigację 1-sza klasa ;D

Napisano

w tym roku będzie spokojniej :]

jak tam chcesz.. ja drogę znam na pamięć xD Zawsze ma sie coś takiego jak NOS xD

Napisano

Tylko że rok temu ten NOS zaprowadził nas troszkę gdzie indziej xD No cóż... Każdemu się zdarza xD I tak pewnie strzelimy ponad 2 stówy ;D Już się nauczyłem że zawsze należy doliczać 50< km jeśli planujesz drogi xD

Napisano

Mam podobnie... No ale cóż... Terminów nie obmawiamy dopóki śnieg nie stopnieje xD Bo nie mam kurtki na rower a nie chcę wrócić z odmrożeniami :)

Na dziś dość wrażeń... Idę spać...

Napisano
Termin został ustalony na 27 Kwietnia 2008 ( 27.04.2008 ).

czytać nie umiesz? ;) o to fajnie mamy 2-3 osoby co znają trasę na pamięć xD

Napisano

tez sie wstepnie pisze, byc moze zrobie tak, ze dojade z wami do czestochowy i pojade dalej do babci sam/z kumplem, ale 1 warunek - lukashs nie narzuca tempa :)

szosa z Gliwic jest ok 80km, chyba ze pojedziemy przez Tworog, a nie TG to pod 100 bedzie, ale trasa przyjemniejsza, a jak wyglada trasa terenem? warto, czy wyglada to tak, ze jedzie sie poboczem wzdloz drogi glownej?:)

Napisano

Pewie z tempem będzie jak w zeszłym roku, jedziemy razem w miarę równo, około 25 km/h.

Czasem zapewne ktoś się będzie to do przodu wyrywał (np ja :D), ale wtedy będzie trzeba poczekać aż reszta dojedzie żęby się nie pogubić.

Oczywiście dla chętnych premie górskie. :D

Napisano

kawałek = 20km. nie, nie przy szosie.. bardzie jw lesie, ładnie i przyjemnie. Ok lukashs nie będzie dyktował tempa xD

koncert ok xD premie górskie obowiązkowe. :D chociaż mało ich i krótkie..

Napisano

Kto by się przejmował tym, że mało, ważne, że można się trochę szarpnąć pod górkę. :D

Ale zapewne będę gdzieś w tyle bo widzę, że wyjeżdżone super wymiatacze się wybierają... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...