Rmk_90 Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Rama Gary Fisher wahoo 19" 1639g Amortyzator Marzocchi Gran Fonfo 3 1990g Stery b.d. Podkładki dystansowe b.d. Mostek Kbix pro race Kierownica Kbix pro race Rogi Boplight zapomniałem zważyćtongue.gif Klamki Avid FR5 170g (w różnym kolorze:p) Manetki shimano LX tuned Chwyty jakieś seryjne bontragery Zacisk podsiodłowy Bontrager 53g Sztyca Bontrager Siodło Kbix Ultraform Pro Race Pedały Shimano M520 koło 370g Osłona na ramę: Woodman Koła: Przód: obręcz bontrager camino Piasta No Name Szprychy No Name Tył: obręcz bontrager camino Piasta: shimano XT (standardowo była alivio ale ją dojechałem i wymieniłem) Szprychy Mach 1 Opony p+t bontrager Jones XR 2.1 drut Dętki Kenda 1.9-2.3 Vki p+t tektro Korba + suport Shimano Deore XT 860g Kaseta Shimano Deore LX przerzutka tył Shimano Deore XT Przerzutka przód sram 9.0 Łańcuch Shimano HG-93(niekupujcie nigdy-rwałem 3 razy) Linki b.d. Pancerze b.d WAGA CAŁOŚCI 12.241 - ale jak ważyłęm to był po jeździe - mnóstwo błota i innego brudu:) jak o czymś zapomniałem - a na pewno zapomniałem - to mi przypomnijcie proszęsmile.gif jak znacie wagę czegoś co podałem bez wagi to proszę i poprawkę jak widzicie cos co mocno razi w oczy, a mozna to wymienić tanim kosztem, i zaoszczędzić trochę gram to krzyczcie:)(na oponki juz się czaje, poza tym chwyty na pianki authora, zacisk na imbus bbb) a i bym zapomniał... Mówcie mi ze jest fajny:) fotki:) jedyny kokpit w swoim rodzaju:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Osłona na ramę 11g, gdzieś widziałem zdjęcie na wadze - mam taką samą. A wagi części kbixa możesz katalogowe ławo znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Biedactwo na balkonie go zostawiles zmarznie.... Tez kiedys mialem GF ale Piranhe Dobre rowerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Jak chcesz zejść z wagi to przede wszystkim amor ale to już duży koszt. Standardowo tu polecam Rebę i R7 czyli jakieś -300g zacisk sztycy mniej o 35g Kalloy mniej o 31g Accent sztyca Smica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 zacisk to ja bbb kupie u siebie w sklepie stacjonarnym w olsztynie chyba 19zł kosztuje a wazy 21g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Kaseta i pedały do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Możesz wymienić v-ki, trochę powinieneś zyskać. A tak większym kosztem to zacząłbym od kół. Potem ewentualnie amor, choć jak Ci pasuje to go zostaw. I na koniec jakieś drobiazgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Nie sądzisz, że kasetę warto wymienić jak ją zajeździ a nie teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Klamki Avid FR5 170g (w różnym kolorze:p) 150 - 151g w zaleznosci od egzemplarza Pedały Shimano M520 koło 370g 378g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Oczywiście że po zajechaniu, tym bardziej że jest zima. Z tego co wiem to Gary daje w miare lekkie koła seryjnie , tak miałem w swoim Marlinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Nie wiem ile waży sztyca i jaki rozmiar, ale jak sporo to łatwo zrzucić, np. zmieniając na jakąś Accenta ~250g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 kaseta jest w miarę nowa sztyce to ja potrzebuje 400mm bo ta 350 co mam jest za mała ale na razie to ja całą kase jaką miałem zainwestowałem w korbę(nówka) i w upojenie MNIE na sylwestrze;) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Generalnie ja bym wywalił to Tektro... Zakupił najlepiej SD7 nie tylko ze wzgledu na wage ale dzieki temu zyskujesz wiele cennych sekund na wyścigach. Możesz później zaczac hamować no i nie martwisz sie czy wyhamujesz. Co oznacza ze możesz jeździćmnie jasekuracyjnie. To chyba ważniejsze od paru gram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 no na sd7 też się powoli czaje szukam okazji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Wie ktoś gdzie można kupić ramy GF? Nigdzie ich nie widzialem poza uzywkami z Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 ja kupiłem cały rower, ale teraz zostało już tylko parę komponentów z niego... było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Rama Gary Fisher wahoo 1639g Amortyzator Marzocchi Gran Fonfo 3 1990g Stery b.d. Podkładki dystansowe b.d. Mostek Kbix pro race 100mm 126g Kierownica Kbix pro race 150g Rogi Boplight 59g Klamki Avid FR5 150g Manetki shimano LX tuned ~ 270g Gripy b.d Zacisk podsiodłowy Bontrager 53g Sztyca Bontrager Siodło Kbix Ultraform Pro Race ~ 300g Pedały Shimano 520 378g Koła: Przód: obręcz bontrager camino Piasta No Name Szprychy No Name Tył: obręcz bontrager camino Piasta: shimano XT 450g Szprychy Mach 1 Opony bontrager Jones XR drut Vki tektro Korba Shimano Deore XT 860g Kaseta Shimano Deore LX 395g przerzutka tył Shimano Deore XT 264g Przerzutka przód sram 9.0 Łańcuch Shimano HG-93 280g Linki b.d. Pancerze b.d taki mały up:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Podkładki dystansowe - 40g Sztyca Bontrager 323 gr !!!! Opony bontrager Jones XR drut 648g Vki tektro 207g sztuka Linki Hampel tył + linka 53 gramy Przerzutka tył + linka 40 g Więcej mi się nie chce szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Podkładki dystansowe - 40g Sztyca Bontrager 323 gr !!!! Opony bontrager Jones XR drut 648g Vki tektro 207g sztuka Linki Hampel tył + linka 53 gramy Przerzutka tył + linka 40 g Więcej mi się nie chce szukać Ostatnio ważyłem garego Hkek i parę wag znam. Sztyca bontrager select 27.2/350mm Sb-0 {bez setbacku} waży 275g Opony Bontrager Jones Xr przednia 2.25 600g a tylnia 2.1 550g Jeżeli masz seryjne podkładki dystansowe to one dośc dużo ważą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.