nastySX Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 po zdjęciu koła nacisnąłem klamkę, przez pomyłkę :/ po skręceniu koła klocek trze mi o tarczę, widać że tłoczek po jednej stronie wystaje. próbowałem go wcisnąć, niestety ciśnienie jest zbyt wysokie i wypycha go. zastanawiam się czy podczas naciśnięcia klamki tłoczek wyszedł zbyt daleko i uszkodził uszczelkę, a może dostało się troche powietrza do układu? poradźcie proszę co z tym da się zrobić qrcze,,właśnie szykowałem sie na nocną jazdę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 obroc dzwignie hamulca pionowo do gory. wyciagnij plastikowy koreczek ze zbiornika wyrownawczego. wyjmnij kolo. wsadz cos plaskiego pomiedzy klocki i je rozewrzyj do oporu. zaloz kolo. wsadz koreczek. gotowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Zdejmij klocki, weź odpowiedniego imbusa i rozpychaj tłoczki (naciskając na ten środkowy dinks trzymający klocki) na chama. Powinno pomóc. Przynajmniej u siebie tak robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nastySX Napisano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Zdejmij klocki, weź odpowiedniego imbusa i rozpychaj tłoczki (naciskając na ten środkowy dinks trzymający klocki) na chama. Powinno pomóc. Przynajmniej u siebie tak robiłem. dzięki Panowie, rozepchnąłem je:] nie dotykałem się do klamki i w momencie rozpychania tłoków płyn chyba wyleciał przez tą zaślepkę w klamce. dziwne bo koreczek został na miejscu, tylko widać obok niego że popuścił troche płynu. spoko, działa jak wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 moje gratulacje...wszyscy w ciebie wierzylismy i trzymalismy kciuki na powodzenie twej misji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.