Skocz do zawartości

[rękawiczki] które wybrać?

WojteK!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chcialbym żebyście mi doradzili jakies rękawiczki rowerowe do 35-40zł. na razie mam upatrzone Author Master i Accent Trekker, a moze są jakies lepsze od tych. Słyszałem ze Author'y mocno chłoną pot i potem to brzydko pachnie...

Zamieszczajcie swoje propozycje!

Ja także szukam rękawiczek na rower. Jeżdżę xc ale zastanawiam się nad rękawiczkami z palcami. Jakieś konkretne modele polecacie. Zależy mi aby były lekkie, nie były sztywne oraz nie chłoneły potu. Ewentualnie, możecie mnie spróbować przekonać na jakieś fajne rękawiczki bez palców :>

Moje aktualne Accenty czekają na następce

O palczastych zbyt wiele powiedziec nie moge, ale mam Kelly's KG-502 i sa naprawde super.

Bardzo poprawiwja chwyt. (uratowaly mnie kilka razy przed wyrwaniem kierownicy podczas ostrzejszego zjazdu).

Sa komfortowe (zel sie nie przesowa i nie ubija) i pozadnie wykonane. Maja ladny wzor i kolorystyke (ale to kwestia gustu).

slasher jesli szukasz czegos na lato, to po co Ci pelne palce? Do XC pelne pace raczej nie przydatne.

Witam jakie lepiej wybrać rękawiczki do XC z palcami czy bez ? do około 50 zl

Mam dźwignie dual controle więc myślałem nad tymi troszke drogie ale czy się opłaca ?

http://www.mbike.pl/product_info.php?cPath...products_id=681

A i co wy polecacie i czy w rękawiczkach z palcami w upały nie będzie za gorąco ? (kolor najlepiej czarnobiały do krossika A4 :) )

Pozdro

Cale zeszle gorace lato jezdzilem w najwieksze upaly w rekawiczkach z palcami - nie ma w zwiazku z tym zadnego dyskomfortu.

Z palcami czy bez palcow? Rozne sa gusta. Ja jezdze w rekawiczkach z palcami, inni w rekawiczkach bez - tak naprawde sam musisz zobaczyc co Tobie bardziej pasuje.

Ja zakupiłem ostatnio rękawiczki kellysa:

http://allegro.pl/item180668853_rekawiczki..._wyprzedaz.html

Na razie nie wiele mogę o nich powiedzieć ponieważ przejechałem w nich około 30 km. Po tym dystansie mogę powiedzieć ,że mają dobry chwyt oraz są przewiewne.

Ja też zakupiłem właśnie przed chwilą te rękawiczki. Zapłaciłem 35 zeta ikupiłem je w Wawie w sklepie AIrBike (www.airbike.pl) - piszę o tym dlatego że zjeździłem całą Wawę żeby przez przypadek je znaleźć w tym sklepie. Przejechałem około 30 km i jest naprawdę spoko :) W sklepie maja całą ofertę Kelly's :D

Napiszę jak sie sprawują po przejechaniu większej ilości kilometrów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...