robi_gd Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 kto jest chetny do pojezdzenia po gdansku i nie tylko ? edrob@plusnet.pl lub gadu 942622 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Hmm, ja zawsze chętnie się wybiorę =] Poza tym to okazja do poznania nowych, porządnych ludzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 ja moge byc chetny, tylko tyle ze ja z Rumi do Gdańska troche mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hellsing Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Ja z sopotu wiec mam blisko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hellsing Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 moze ktos by sie skusil pojezdzic ?? oczywiscie mocne tempo ;] a ttrase sie omowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ja muszę jeszcze trochę potrenować, ale jakby co to będę śledził ten wątek. Jeśli chodzi o Rumię to zawsze można się spotkać w połowie drogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ja muszę jeszcze trochę potrenować, ale jakby co to będę śledził ten wątek. Jeśli chodzi o Rumię to zawsze można się spotkać w połowie drogi... ...czyli u mnie pod domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ...czyli u mnie pod domem O mój dom tez da się zahaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ja tez jak cos dolacze do was ale od polowy wrzesnia jak wymienie rower :twisted: na makrokeszu sie pokazywac nie bede :redface: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hellsing Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 chetnie bym sie wybral na wycieczke w poniedzialek , choc starsi jestescie i moge nie nadążyc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Moglibyśmy ustalić jakiś bardziej optymalny i znany wszystkim punkt zbiorczy ;] Bo do Rumii to tak średnio, chyba że zabiorę się z kimś innym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hellsing Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 stadion lechi , przy kasach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 stadion lechi , przy kasach ? Bardziej niebezpiecznego miejsca znaleźć już nie mogłes??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ja nie zaryzykuję ;] A może w sopocie przed bramkami na molo? Chyba, że ta opcja jest za daleko dla kogoś innego. Sam zresztą też będę musiał zrobić z 10km ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ja nie zaryzykuję ;] A może w sopocie przed bramkami na molo? Chyba, że ta opcja jest za daleko dla kogoś innego. Sam zresztą też będę musiał zrobić z 10km ;] No dla mnie w sam raz:P..mam całe 4 minuty do mola rowerkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hellsing Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 hy hy miejsce niebezpieczne fakt ;p ale na molo duzo ludzi ;p , moze hotel "Marina" w jelitkowie ? ( obok pola kempingowego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hellsing Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 to w takim razie gdzie i kiedy ? (poniedzialek 10:00 ? pod kasami na molo ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 W niedzielę i poniedziałek raczej nie ma co na mnie liczyć - mam robotę i pare spraw ;P Ale od wtorku już łatwiej byłoby mi się wyrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam ktos ma ochote pojechac w weekend na jakas przejazdzke ? Raczej szosa, powiedzmy wejherowo na dobry poczatek. Marzy mi sie Malbork ale nie wiem ile tam sie jedzie rowerkiem, ktos byl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 łooo qrde... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Wymiotlo troche, teraz moze warto by sie zastanowic czy na kazdy zlot robimy oddzielny temat, czy wszystko w tym piszemy ?? Mozna by robic temat z data w tytule czy cos.. link zabroniony/files/24192631/2007_04_01.rar.html fotki z niedzieli, kto ma z soboty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Wymiotlo troche, teraz moze warto by sie zastanowic czy na kazdy zlot robimy oddzielny temat, czy wszystko w tym piszemy ?? Mozna by robic temat z data w tytule czy cos.. nom... trzeba by zaczac cos myslec ja raczej w sobote odpadam, swieta jednak troche komplikuja sprawe, ale w lany poniedizalek - jak najchetniej (szczegolnie ze woze najpojemniejszego 'butlo-bidona' ) link zabroniony/files/24192631/2007_04_01.rar.htmlfotki z niedzieli, kto ma z soboty ? Uploaduje wlasnie archiwumze wszystkimi zdjeciami, lacze jednak niestety asymetryczne, wiec chwile to potrwa.... link do wszystkich zdjec, zwszystkich wypadow: link zabroniony/files/24205982/rower.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 to na razie kogoś pomysł na maj-jesli wszystko będzie oki JADE http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry345658 A my ? walimy gdzieś ? myszek opracuj jakiś szlak-ostatni był przepiękny /serio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 to może tym razemczarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Pojedzmy tym czarnym szlakiem Ktorym mielismy wrocic z wejh. ale sil zabraklo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.