PLEBANOO Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witajcie. Niedawno zakupilem hample WIN ZIP (tarcze mechaniczne) skusila mnie cena 250 za kpl. Wybralem 203 na prod i 160 na tyl klamki LX Musze powiedziec, ze jestem mile zaskoczony Po opiniach spodziewalem sie czegos gorszego. Waże ponad 85 kg. koła zatrymuje bez wiekszego broblemu. Są to dosc dobre hampelki za małą kaske :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witamy. Zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW - nazwa tematu była nieprawidłowa. Pozdrówko porządkowe . PS. W jakich warunkach już je testowałeś? Czekamy na kolejne relacje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czemu się dziwisz? Jak masz z przodu tarczę wielkości pizzy to siłą rzeczy będą mocne, tyle że 525 jest tak samo mocny na 160mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLEBANOO Napisano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 PS. W jakich warunkach już je testowałeś? Czekamy na kolejne relacje ... Jeżdzilem na razie w deszczu, słonce, Różnicy nie ma zadnej. Ciekawe jak w błocie itd. Jeszcze napisze... P.S Zasady pisania czytalem ale pewnie cos...obiecuje ze sie poprawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 3 Maja 2006 Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 napisz jeszcze ile zrobiłeś kilometrów na nich... sam sie zastanawiam nad nimi- głównie ze względu na cenę i przywoite opinie PS. czemu w Twoim profilu w miejscu SKĄD jest Śląsk (niestety) ?? chyba na śląsku nie jest aż tak źle ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLEBANOO Napisano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Przdejechalem na nich mało bo ok 100 Km. Co do Śląska to...jest spoko. Ale sa ładniejsze krainy w PL w ktorych chcialbym mieszkac GÓRY, GÓRY, GÓRY!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jumpix Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 heheh win zip miałem to przód 203mm tył 160mm yea przez miesiac były zawaliste lecz po tym czasie zacisk łapie luzy i juz nie jest to takie fajne:/ nie to zebym beształ te hample ale gdyby nie gumowe uszczeli w zaciskach to to by było superr aaa i trudno sie klocki wymienia wbrew prostej konstrukcjii nie polecam łapia luzyyy:/ przejechałem na nich około 1000km trasy syche piaski błoto woda trawa i hamuje gdyby nie luzy okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Moj brat miał ten hamulec na przodzie z tarczą 180 Przebieg do czasu wymiany około 1,5 kkm - obecnie ma shimano 465 też mechanik na początku dość ładnie chodził, po pewnym czasie pojawił się luz nie do skasowania i tarcza po prostu dzwoniła. :035: no i jeszcze z tego, co mówił to, odkręcająca się śrubka od zewnętrznego klocka Imho za taką kasę to nie warto Lepiej dołożyć i kupić bb5 lub dać mniej i kupić mechanika shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Bardzo korzystna cena, skoro są skuteczne. Zawsze myślałem że to jakiś makro-syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Podpinam się ze swoją opinią. używam BlackBox'ów, czyli identycznych hampli, tylko z innymi napisami. Jak napisałem w swoim teście tychże (tutaj) na początku dobrze, ale im dalej w las, tym więcej drzew - takie same problemy, jak te opisane przez amoniaka i jumpixa. I dodatkowo nerwy mnie biorą, bo ja dałem 250zł, ale nie za komplet, tylko za pojedynczy zacisk :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.