frak Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Czy warto robic tam zakupy?? Jak gwarancja, obsluga, ceny??Prosze o opinie i rady, dzieki :http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=711&kid=0&prid=0&ts=0&did=73&l=pl http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...s=0&did=73&l=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 14 Marca 2006 Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Sklep i sprzedawca warte polecenia! Focus sprzedaje czesci na Allegro pod nikiem FocusTM. Jego komentarze mowia same za siebie... Poza tym jesli cos Ci nie pasuje, zawsze mozna sie z nim dogadac (nawet co do ceny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frak Napisano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Jakby ktos jeszcze mogl sie wypowiedziec potwierdzic/zaprzeczyc to bylbym wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolek Napisano 14 Marca 2006 Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Potwierdzam U Focusa kupiłem cały napęd (Alivio) i pedały, wszystko w jak najlepszym porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ja u Focusa kupuje praktycznie wszystko. Ma dobre ceny, poza tym jak czegos nie ma w sklepie badz na Allegro, to w 99% przypadkow jest w stanie to zalatwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 15 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Również polecam Focusa. Bardzo konkretny i rzetelny gościu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frak Napisano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 dzieki teraz juz jestem pewien opinii, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lukasm Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Ja również polecam, zrealizowałem już dwa zlecenia, jestem w trakcie trzeciego. To naprawdę bardzo elastyczny sprzedawca, oby więcej takich na naszym rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lysiak Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ja kupilem tam zestaw sigma mirage evo +evo X pro a dostalem wersje bez pro. Tak wiec zadzwonilem tam natychmiast, sprzedawca tlumaczyl sie pomylka i zobowizal sie wyslac mi to za co juz zaplacilem wczesniej nastepnym kurierem. na razie czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Focus - polecam, mam od niego okolo polowy swoich czesci w rowerze, kolega tez sporo od niego kupowal, zawsze bylo wszystko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablosdr Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Też się przychylę do pozytywnych opini o Fokus-ie. Co prawda kupiłem u niego tylko kasete ale odbiór był osobisty w Bydgoszczy. Wszystko w jak najlepszym porządku. Solidna firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Na Allero od Focusa TM kupiłem kasete, łańcuch i mostek. Ksaeta była ok , mostek również , ale łańcuch miał w opisie aukcji 114 ogniw a ja dostałem z 112 , ale co tam i tak skróciłem łańcuch o pare ogniw poza tym zapłaciłem za łańcuch bez opakowania a dostałem go w pudełku , a na mostek tak jak i na pozostałe części czekałem trochę przy długo ,ale to mi w niczym nie zaszkodziło i wystawiłem pozytywy . a i łatwo się do Focusa dodzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nie bede opisywał bo w sumie bardzo drobna sprawa (40 zł) ale niestety ja już jestem ciut uprzedzony Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 TOTALNY PROFESJONALIZM w przeciwienstwie do Bikestacji u Focusa jest świetny kontat, czlowiek z ktorym rozmawialem 30min , dogadalem sie co do ceny w 2h po rozmowie korba zostala wyslana. Towar w domu za 2 dni Zarowno po zaksiegowaniu pieniedzy na koncie jak i o wysylce zostalem poinformowany mailowo. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychszop Napisano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ja byłem już 3 razy w sklepie w Bydgoszczy u Focusa, polecam ów sklep potrafią dobrze doradzić no i wszystko można u nich kupić. Właśnie czekam za Marzocchi MX comp AIR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Tak, polecam. Kupilem tam kilka czesci i naprawde warto. Ja na allegro kupowalem. Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Naprawde jeszcze raz moge POLECIC ten sklep Po kupnie korby przy dokrecaniu jej pekla mi sruba "z dziurka" bez najmniejszych klopotow po napisaniu maila na drugi dzien mialem list polecony z nowa sruba za totalne FREE Focus Rulezzzzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auwo Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ja dodam tylko, że wszystko oprócz ramy mam kupione właśnie u Focusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avalanche Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Polecam ten sklep, Kupilem u Focusa manitou blacka( dzisiaj przyszedł ), ładnie zapakowany, taki jak chciałem. Tylko tydzien pozniej niz bylo mowione podczas zamowienia ale co tam opłacalo sie poczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Również polecam centrumrowerowe.pl Kupowałem u nich: przerzutkę X-9, manetki X-0, łańcuch Rohloffa, kasetę XT i jeszcze pare dupereli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub85 Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ja również gorąco polecam. Wzorowa obsługa, poważne podejście do klienta. Kupiłem chwyty ritcheya, okazało się, że nia ma korków do kiery więc zadzwoniłem do nich i bez problemu jeszcze tego samego dnia mi je dosłali. można by powiedzieć, że pierdoła a jednak widać dobre podejście do klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogatt Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 wymieniłem tam caly napęd plus hamulce i opony. Zarówno przez allegro jak i bezposrednio ze sklepu. W obu wariantach bez problemu- sprawnie , szybko. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Wydałem tam naprawdę dużo - i tylko raz trochę się przeciągnęło , co do cen, można się dogadać (a i tak mają niezłe) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baniakjr Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Polecam jeden z najtanszych co prawda za pierwszym razem czekalem na czesci ponad tydzien(w dodatku data wysłania była taka sama jak doręczenia) ale rachunek opiewał na 20 zł mniej więc nie narzekałem Za drugim czas dostawy ok a w dodtaku zamias przedniej przezutki deore dostalem deore lx placac tyle co za deore wiec też sie nie awanturuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amj Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 witam A ja potrzebuje kogos, kto kupowal u nich amortyzator marzocchi, bo chce sobie kupic i mma pytanie czy z nimi wszystko w porzadku? thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.