borekd Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 W którym sklepie internetowym najlepiej zapleść koła, tzn. zapleść do porządku??
pawellldef Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Hejka sklep z Bydgoszczy www.centrumrowerowe.pl 25 zł od koła dużo znajomych ma z tego sklepu koła i każdy chwali. Pozd
sebekfireman Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 W Cykloturze też można http://cyklotur.com/ - teraz mają promocję że od końcowej ceny jest rabat 10% - 15%
hudy Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Gdybym miał składać koła w Internecie, to wybrałbym Arnika.
pawellldef Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Może i Arnik jest dobry tylko nie czaje gościa jest stronka internetyna sklepu i jak chcesz sie czegoś dowiedzieć trzeba pisać @ sie logowac. Jak czegoś potrzebuje po pierwsze to dzwonie... No ale nic, wyjątek od zasady musi być.
MarcinGoluch Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Za Sebkiem polecę CYKLOTUR. Zaplatałem koła i jestem bardzo zadowolony.
borekd Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Napisano 5 Sierpnia 2008 a jak sadzicie, warto czekac do konca roku czy składac teraz koła?? chodzi mi o ceny czy spadną do końca roku? a moze kupić zaraz po sezonie?
pawellldef Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Na ile spadna cenki tego nikt nie wie Wszystko zalezy czy stare kola masz w miare jeszcze ok czy juz lipa. jeszcze 2 miechy na pewno pomykasz. a potem jaka bedzie pogoda to gorali 3a by zapytac. heheeh pozdro
parampam Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Zaplatanie kół WE WŁASNYM DOMU! Solidna doza cierpliwości, parę browarów i świadomość, że "nie święci garnki lepią", a "trening czyni mistrza" oraz odrobina teorii (np. tu: http://www.ii.uj.edu.pl/~zbooy/polish/skladkol.html i tu: http://www.kolarstwo.net/pliki/html/mapare...ntrowanie.html) ...i do roboty Wiem, łatwo się mówi ale zaryzykować to gorsza sprawa. Samemu łatwo mi się w w/w sposób radziło dopóki nie nadszedł czas wymiany kół. Trochę się boję to schrzanić i jestem skłonny kupić koła gotowe. Z drugiej strony, jak podczas plecenia widzi się, że idzie źle to można zanieść ten cały bajzel do serwisu i zlecić robotę
wawry Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja i chyba wiele osób na forum zamawialiśmy koła u Arnika. Jakoś nikt nie narzeka, a raczej wprost przeciwnie Najlepszy z nim kontakt jest na gg. Można się potargować i przy okazji zapytać o radę. Realizacja zamówienia trwa zwykla trochę dłużej (u mnie jakoś dwa tygodnie), bo zwykle zamawia części, ale Tobie się chyba bardzo nie śpieszy. W zeszłym roku też rozglądałem się za jakimiś promocjami, ale koniec końców na wiosnę wziąłem koła u Arnika. Może Tobie się poszczęści, ale za bardzo to bym nie liczył. pzdr PS. Ostatnio nie widzę Arnika na gg ...wakacje pewnie sobie zrobił
Klosiu Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Zaplatalem kola w Cykloturze i zlego slowa nie dam powiedziec. Lekko sie scentrowaly dopiero po dwoch latach, w glebie, gdzie nawet pret siodelka zgial sie o 90 stopni . Poza tym, naprezenie szprych i co za tym idzie sztywnosc kola caly czas bez zarzutu. No ale nie gwarantuje, ze caly czas maja tego samego kolodzieja .
dejot Napisano 20 Grudnia 2008 Napisano 20 Grudnia 2008 A ja polecę rowerowy.com Mają bardzo fajny składak kół. Jeżeli coś droższego to chainreactioncycles.com (koło na mavicu EN521 i hope IIpro i szprychach competition wychodzi taniej niż w Polszy sama piasta)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.