Sławek Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Myslę że mogę to tu wstawić. Filmik znajduje się TU. W sumie to była szybka akcja, filmik raczej mający promować sponsorów niż ukazać technikę jazdy mtb Mimo to myslę że warto obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 ...swietny i wcale nie musza byc hardcorowe zjazdy czy ostre wywrotki zeby byl ciekawy fascynuje mnie taka jazda w team'ie niestety ja musze byc samowystarczalny... fajnie wyszlo... pozdrowki dla autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 mi też sie podoba, fajnie zmontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Trochę jeżdzą, trochę stoją... Film taki sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 no ale autor powiedzial ze to była "szybka akcja" a nie epickie dzieło na temat mtb, w tej kategorii jest fajne pewnie ze sa lepsze, ale filmy xc sa zazwyczja nudne a ten ogladalo mi sie fajnie btw. troche jednak epickichm momentów było np. ta eskadra temowa na szosie, autor przemycil troche popmpatyzmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Może być .Taki normalny spot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rendzik Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Taki średniawy jak na TAKI team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Slawek który to Ty?? taki nawet miły ten filmik ...ciekawi Mnie jednak czy w 1:44-45 była gleba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ciężko powiedzieć który to ja... Słabo widać na tym filmiku. Wyróżniam się niebieską sztycą No i ta napięta łyda na początku to moja Gleby nie było na 1:44. Mało brakło ale nie było. Te górki strasznie płaskie na filmie wyszły, w rzeczywistości niewielu tam podjeżdża. ( dla nieogarniętych było to na trasie Langa w Gdyni ) Gleba była konkretna ale nie była nagrana, wyglądało identycznie jak na 1:44 ale inny człowiek. Chciał sobie chłopak wyskoczyć i wylądował w koleinie przy 40km\h. Lot prze kiere i skończyło sie na podartych ciuchach. (na szczęście). W sumie to fajna zabawa była, zrobiliśmy troche szumu na mieście i o to właściwie chodziło, to filmik pod sponsora dlatego wyszedł tak a nie inaczej. Jak będzie czas pod koniec sezonu nakręcimy coś lepszego, juzw prawdziwym terenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Filmik dobrze zrobiony, ale ja nie lubie takiej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareipan Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 mnie sie filmik podoba malo umiem ale taka jazde najbardziej lubie i doceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Można wiedzieć co to za nuta w tle? Byłbym niezmiernie wdzięczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Tereny poznaje chyba wszystkie A tak btw to muzyka w tle to nie przypadkiem John Buttler czy jakos tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Fajny filmik, fajny team Te bym chciał w takim jeździć, ale chyba to marzenie się już nie spełni... No i fajnie zobaczyć profesjonalistów na swoich ulubionych trasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalbuczek Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Bardzo fajny filmik. Zadroszczę teamu, kurde..czy tylko ja jeżdżę sam? No i Gdynia, ważne dla mnie miasto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 powalił mnie gościu na końcu z tekstem "to jest trek Gdynia!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 6 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 powiem ci ze w trojmiejskich kregach kolarskich jest to teraz kultowe powiedzenie ja mam beke z tego tekstu za kazdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 7 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To co mi się nie podoba to komenty. Po co odrazu ripostować każdemu który skomentował negatywnie, szczególnie że na pierwszy rzut oka widać że to nie przypadkowi ludzie odpisują na pyskówy. Plus za inicjatywę ale film należy stanowczo poprawić, głownie ze względu na brak jakiejkolwiek prezentacji w prezentacji, nikt nic o klubie nie mówi tylko jazda z góry na dół. Może tym komentarzem nie przypodobam się autorom ale staram sie być obiektywny, trochę się interesowalem robieniem takich filmów krótkometrzażowych stąd też moja opinia. Na pochwalę zasługuje fakt że nie było "tańczącej kamery" czyli gdy jechaliście kamera byłą stabilna. Generalnie to fajnie że podejmujecie z klubem takie akcje, mimo mankamentów filmik odniósł sukces bo na pewno więcej osób teraz będzie kojarzyć Wasz klub a co za tym idzie możecie liczyć na napływ młodzieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Jak napisał Sławek, to była raczej szybka akcja nie do końca na poważnie, więc taki też wyszedł filmik.. Ale fakt, że w wolnej chwili (tak, wiem, zawodowcy nie mają wolnej chwili ) można by nakręcić coś naprawdę porywającego, zróżnicowanego i mocno mtb, z jakimś werbalnym przekazem też możecie liczyć na napływ młodzieży O człowieku, chętnej młodzieży spokojnie się znajdzie, tylko byle kto się tam nie dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 8 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Słusznie, ale pamiętaj, Sylwka Szmyda też skreślali już na starcie a teraz plują sobie w brodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasini Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 elo jestem amatorem właśnie zaczynam i mam 1 pytanko czy jest możliwy bunny hop na ramie 19 cali czy to zależy od wielkości ramy ? mowie oczywiście o rowerku mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.