rObO87 Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Jak w temacie. Zastanawiam się nad nim bo to jak na razie jedyny kask którego rozmiar pasowałby na mnie, tylko muszę przymieżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Ja go mam Kask jest lekki i moim zdaniem ładny Ma dobrą wentylację bo moja głowa nie "gotuje" się w nim. na razie byłem w nim poza zwykłą jazdą na 1 wyścigu i nie przeszkadzał mi. A więc polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 A czy to kask z gatunku "garnkowatych" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Przenoszę temat do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 A czy to kask z gatunku "garnkowatych" wink.gif ? Powiem ci że jest ciut garnkowaty ale wiadomo każdy wygląda w danym kasku inaczej ;P i ten kask zapewnia poczucie bezpieczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Czy ten kask należy do szerokich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Niestety Met'y należą do szerokich kasków... Jeśli chcesz węższy to szukaj w ofercie Giro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Na poje oko to nie jest on wąski ale przecież jest on dla "dużych głów" no powiem ci że ja się na kaskach nie znam... ale miałem porównanie do authora basica i powiem ci że met jest od niego mniejszy i zgrabniejszy Myślę że jest on NORMALNY, wygląda dobrze. Więc z czystym sumieniem mogę ci go polecić Ps. I tak jak go przymierzysz i siebie w nim zobaczysz to uznasz czy jest OK czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Niestety Met'y należą do szerokich kasków... Jeśli chcesz węższy to szukaj w ofercie Giro. Chodzi o to, że ja właśnie szukam szerokiego kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Mam już ten kask i tyle powiem: ale garnek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.