Szalony Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam, Która kaseta jest lepsza, trwalsza Novatec czy XT? Składam koło i zastanawiam się czy jest sens dołożytć te 5o zł do piast XT. Pozdrawiam, Zamiast słowa kaseta ma być piasta... Sorki za błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 byl podobny temat zupelnie niedawno. jak zwykle przy tego typu pytaniach, forumowe przekupki wyklocaly sie o wyzszosc posiadanych przez nie piast! poszukaj w archiwum. uzywam xt od dlugiego czasu i nie mam z nimi najmniejszego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Moim zdaniem byłoby idealnie: przod- novatec, tył- xt. Sam mam novateki i chwalę sobie. Moim zdaniem już one są porządnymi piastami i za xt nie warto dopłacac { a przynajmniej za przednią} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 O wyższości łożysk maszynowych nad kulkami nie ma co dyskutować To oczywista sprawa Novatec - dobra budżetowa piasta, posiadam komplet, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Tak jak Adik - przód Novatec, tył XT. Z przodu Nova bo jest na maszynach i nie ma co się rozwalić, z tyłu XT, bo statystycznie ma lepszy bębenek i jest z nim [bębenkiem] mniej kłopotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Tak jak poprzednik - przód Novatec, tył XT (lepszy bęben). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Mam z tylu novatec..i jest wlasnie na gwarancji oddany ....bebenek :| Jak mozesz to bierz xt :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.