Skocz do zawartości

[uchwyt bidonu] problem z mocowaniem

AertE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam następujący problem. Otóż moja rama (Ballistic) ma nietypowo wysoko umieszczone miejsca na śrubki od bidonu, co uniemożliwia jego wkładanie do koszyka. Obrazuje to zdjęcie: mocowaniebidonupu9.th.jpg

Moje pytanie jest więc następujące, czy istnieją jakieś przedłużki mocowania, bądź obejmy na rame... coś co pozwoli zamontować koszyk na bidon. Szukałem na allegro ale nie znalazłem nic w tym stylu. Z góry dzięki za pomoc. Linki do aukcji lub sklepów internetowych mile widziane <_<

pozdrawiam

Z tymi zipami wydaje się być dobrym pomysłem, jak tylko sklepik gdzie je dostane będzie otwarty (długi weekend :)) to odrazu kupię i zamontuję zobaczę jak ze sztywnością, myślę też ze warto podłożyć kawałek dętki dla pewniejszego mocowania :) Dzięki za rady, oczywiście jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to mile widziane :P

pozdrawiam

opaski zaciskowe dostaniesz w elektrycznym , nie zapomnij jak Żbik radzi przykleić na taśmę dwustronnie lepną

na samych opaskach zaciskowych uchwyt obciążony bidonem może być niestabilny

ja przykręciłem w miejscu dogodnym blachowkrętami do ramy i jeśli nie żal ci dziurawić ramy to jest stabilniejsze rozwiązanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...