ro35 Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witam, jest sobie korba: deore LX FC-M 580 2006 - http://bike-center.home.pl/product_info.ph...&products_id=44 i hone FC-M 600 2006 - http://bike-center.home.pl/product_info.ph...products_id=356 waga, cena, opis taki sam. czy te korby różnią się czymś istotnym oprócz koloru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Nie różnią się niczym poza kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 dla mnie osobiscie, hone to jest sprzęt do czysto cięższych zastosowań więc smiem twierdzic ze uzyto tam jakis innych materiałów, i łożyska są mocniejsze.. ale jesli waga taka sama ? szczerze mowaic to sam nie wiem. wyglada ze kolorem i logiem tylko, ale jakos wierzyć mi się nie chce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 tylko kolorem i niczym wiecej aha no i napisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Korba Hone i Lx jest w sumie prawie identyczna róznią się: -kolorem -napisem -lx i hone mają troszke inny pająk ale w sumie w testach wytrzymałosciowych itd. wypadają prawie identycznie] łozysk itd są te same w Xtr podobno są troszke inne ale pewnei różnią się kolorem... DLa mnie lepiej brac lex bo jak korba zacznie sie wycierac to wyglada to bardziej estetycznie niz czarna powycierana korba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ro35 Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 DLa mnie lepiej brac lex bo jak korba zacznie sie wycierac to wyglada to bardziej estetycznie niz czarna powycierana korba... ale kultowość większa :> byle kto na deore jeździ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 osobiscie jesli sprawa tak wygalda to wzialbym hone:) bo i tak smigam w spd, wiec mi sie korba od spdkow nie poociera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a lozyska i tu i tu sa inne niz w xtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 21 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 osobiscie jesli sprawa tak wygalda to wzialbym hone:) bo i tak smigam w spd, wiec mi sie korba od spdkow nie poociera ja lewą nogą ocieram, nie zawsze, okazyjnie, sam nie wiem kiedy ale otarcia są na korbie, lewy blok tak samo mam jak prawy ustawiony, ale tą lewą nogę jakoś tak ciągnie do korby czasem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.