Skocz do zawartości

[e-sklep] coolbike

rezos

Rekomendowane odpowiedzi

kupowałem u nich kpl. kół , buty shimano mt40 i pedały spd 520

kontakt wzorowy ,przesyłka również. reklamowałem pedały i bez problemu przysłali drugie po 3 dniach. niestety potem juz sie do mnie nie odezwali, nie odpisywali na maile, gg ani nie odbierali telefonów i przez to włąsnie już nic u nich nie kupię.

ocena moja to 3

pozdrawiam

P.S.

maja jeszce na allegro konto "coolbike zone"

• 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...

A ja ich odradzam, mowa tu o sklepie w zdrojach , takich debili jeszcze nie widzialem , zero dbania o klienta ,

oddalem im kolo do zaplecenia , na 1 temin nie zdazyli , na 2 tez , za 3 razem zabralem kolo ,

jechalem z drugiego konca miasta (wiem glupi bylem :angry2: ) nawet zwyklego przepraszam nie uslyszalem,

1/4baku spalilem bo za kazdym razem musialem sie spieszyc <_<

• 2 miesiące temu...

jest to chyba jeden z największych sklepów rowerowych w sz-nie ...kupowalam u nich /w slepie stacjonarnym/ swoj rower,z ktorym nie mialam zadnych problemow.co roku tez u nich serwisuje rower...obsluga mila i nie moge narzekac (raz nawet jakas drobna usluge wykonali gratis;-)...niestety maja slaby wybor odziezy no i osprzetu do turystyki rowerowej np. nie maja profesjonalych sakw:-(...gdzies slyszalam ze jesli chodzi o serwis to nie sa najtansi!!! trudno mi sie do tego odniesc poniewaz nie orientuje sie za bardzo w tym (no i sie nie znam)...tak przy okazji..moze ktos ze sz-na i bardzie doswiadczony w temacie serwisu wypowie sie na ten temat? chodzi mi o polecenie ewentualnie juz sprawdzonego warsztatu gdzie np mozna byloby w miare tanio przygotowac rower do wiekszej wyprawy?

pzdr :)

• 3 tygodnie później...

Wysyłkowo kupiłem od nich rower (z gw. producenta i pełna dokumentacją). Cena była niższa o 200 PLN od katalogowej + pokryli koszty wysyłki. Kupowałem w sklepie szczecińskim. Kontakt przyjemny. Bardzo szybko poszło. Zamawiałem w środę, kurier przywiózł paczkę w piątek rano. Na podstawie opisanego zakupu oceniam sklep jako dobry. Nie mam pojęcia jak jest z egzekwowaniem gwarancji, ew. użyciem ichniejszego serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...