rezos Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czy można im zaufac?? Coolbike Czy ktoś u nich kupował?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 To jest sieć sklepów rowerowych w Szczecinie i okolicach, więc można im zaufać (co do sklepu internetowego, bo serwis na miejscu porażka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 kupowałem u nich kpl. kół , buty shimano mt40 i pedały spd 520 kontakt wzorowy ,przesyłka również. reklamowałem pedały i bez problemu przysłali drugie po 3 dniach. niestety potem juz sie do mnie nie odezwali, nie odpisywali na maile, gg ani nie odbierali telefonów i przez to włąsnie już nic u nich nie kupię. ocena moja to 3 pozdrawiam P.S. maja jeszce na allegro konto "coolbike zone" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ja zamawiałem u Nich kierownice i mostek z Allegro właśnie i było wszystko O.K przelewu dokonałem (tata) chyba z 1,5 tyg. Nic nie było, a paczka była za 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 A ja ich odradzam, mowa tu o sklepie w zdrojach , takich debili jeszcze nie widzialem , zero dbania o klienta , oddalem im kolo do zaplecenia , na 1 temin nie zdazyli , na 2 tez , za 3 razem zabralem kolo , jechalem z drugiego konca miasta (wiem glupi bylem ) nawet zwyklego przepraszam nie uslyszalem, 1/4baku spalilem bo za kazdym razem musialem sie spieszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Kolega kupował u nich ramkę (przez allegro) i obyło się bez problemów Więc ja mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mika74 Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 jest to chyba jeden z największych sklepów rowerowych w sz-nie ...kupowalam u nich /w slepie stacjonarnym/ swoj rower,z ktorym nie mialam zadnych problemow.co roku tez u nich serwisuje rower...obsluga mila i nie moge narzekac (raz nawet jakas drobna usluge wykonali gratis;-)...niestety maja slaby wybor odziezy no i osprzetu do turystyki rowerowej np. nie maja profesjonalych sakw:-(...gdzies slyszalam ze jesli chodzi o serwis to nie sa najtansi!!! trudno mi sie do tego odniesc poniewaz nie orientuje sie za bardzo w tym (no i sie nie znam)...tak przy okazji..moze ktos ze sz-na i bardzie doswiadczony w temacie serwisu wypowie sie na ten temat? chodzi mi o polecenie ewentualnie juz sprawdzonego warsztatu gdzie np mozna byloby w miare tanio przygotowac rower do wiekszej wyprawy? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Synkros na ulicy 5 lipca ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSummer Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Wysyłkowo kupiłem od nich rower (z gw. producenta i pełna dokumentacją). Cena była niższa o 200 PLN od katalogowej + pokryli koszty wysyłki. Kupowałem w sklepie szczecińskim. Kontakt przyjemny. Bardzo szybko poszło. Zamawiałem w środę, kurier przywiózł paczkę w piątek rano. Na podstawie opisanego zakupu oceniam sklep jako dobry. Nie mam pojęcia jak jest z egzekwowaniem gwarancji, ew. użyciem ichniejszego serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Kupowałem u nich buty SPD przez Allegro. Wszystko przebiegło bez żadnych problemów, szybko i sprawnie . Szczerze mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 można polecić kontakt na allegro b. dobry i miły ale obsluga na miejscu troche zryta(na Wyszynskiego)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSummer Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 można polecić kontakt na allegro b. dobry i miły ale obsluga na miejscu troche zryta(na Wyszynskiego)... "zryta"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 no troche wkurzająca... sie znaczy nie cała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Kupiłam najpierw u nich mostek, na 31,6, zadzwonili aby upewnic sie czy NA PEWNO chce na grubsza kiere. A pozniej kupilam siodelko. Wszystko bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Też kupowałem u nich trochę tego i owego - wszystkie transakcje bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.