Loko Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Tak jak w temacie , chciałbym spróbować jazdy zimą ,albo chociaż poźną jesienią , jeżeli ktoś mógłby mi polecic jakies spodnie długie na szelkach w kwocie ok 100 zł +- cos tam , to bede bardzo wdzieczny , czytałem posty , ale nie znalazłem tam konkretnych modeli któe mnie by dotyczyły , no i ta cena ... Bardzo będe wdzieczny za informacje od osób które takie spodnie posiadają bo będzie to dla mnie najbardziej cenne .Ponadto interesuje mnie też jakas bluza również w tej kwocie , bo swój ubiór opierać chce na spodniach na szelkach długich , bluzie i jeszcze musze zastanowić sie nad kurtką (czy jakas rowerowa czy też "folia z rynku" ),do tego ocieplacze na buty , pozostałe elementy ubrania dorobie ze swoich normalnych rzeczy z szafki .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Użytkownik mikesport ma dość ciekawą ofertę spodni i bluz. Dzisiaj własnie dostałem zamówione spodnie (długie, szelki, wkładka czteroelementowa - za 93 zł). Jeżdziłem i są bardzo wygodne i dość ciepłe. Sa tam też różne warianty - bez szelek, bez wkładek, z innymi wkladkami więc pewnie coś się znajdzie dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik XC Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 tez mam te spodnie, na razie jest super ale nie wiem czy dadza rade przy minusowej temp. niby w opisie jest ze jest cieplo do -10C ale watpie w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Przy minusowej temp raczej nie będzie w nich zbyt ciepło. Ale wtedy moze włoży sie pod nie jakies kalesony (nie lubie tego słowa ale cóż) czy cos w ten desen i bedzie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 To ja się podebne tematu tez do 100 zł, ale nie takie obisle blleee nie podoba mi się rótkie to tak, ale długie nie... Z wkładką i szersze do 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Co wy gadacie obcisłe długie są wypasione - naprawdę bardzo wygodnie się w nich jeździ, nie wiem co wy macie do ich wyglądu. Poza tym na chłopski rozum takie spodnie będą cieplejsze od nieobcisłych - powietrze jest utrzymywane blisko przy skórze i nie ulatuję jak w nieobcisłych. No i nogawki się nie wkręcają w zębatki korby ^^ Może coś takiego: http://www.allegro.pl/item138248927_spodni...o_xl_nowe_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Droszeczke przekraczają moje finanse, ale zamówiłem już obcisłe i czapeczke pod kas za 100 zł więc powinno być git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ja kupiłem sobie najtańsze ocieplane spodnie z wkładki. Do 5* jeżdże z zestawem krótkie spodenki i długie kolarskie, do mniej więcej -5 Krótkie kolarskjie, kalesony termoaktywne za 35zl z makro, jeżeli jest mocny wiatr to jeszcze zwykłe kalesony za 10zł i spodnie rowerowe...zestaw bardzo ciepły i dużo tańszy niż windstopper a też posiada podobne właściwości, szczególnie jak założe kalesony termoaktywne, nie zakładając tych zwykłych ponieważ termoaktywne odprowadzają pot i zatrzymują zimny wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ja też tak własnie sie namysliłem ze tanio musze wykombinować bo jak scisnie mróz to i tak z 2 pary kalesonów bede musiał nałozyć , to kupie sobie jakies tanie na to ortalionowe dresy i jazda .Teraz tylko zastanawiam sie nad rękawicami na zime i maską na twarza ,ale nie membraną tylko jakąs bardziej materiałową zeby nie wygladać jak Jason . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 @ Paviarotti XC Fighter Podajcie link do tych spodni bo przegladałem aukcje mikesport_pl i nie moge ich znalezc. Sa tylko Shimano ale bez wkładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 http://www.allegro.pl/item138753864_dlugie...a4_rozm_xl.html Ostatnio ich nie było ale znowu są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Mam kilka par spodni - w tym ocieplanych, ale ocieplenie to jest raczej symboliczne. Nie wspomnę już o ochronie stawów przed silnym wiatrem. Czy ktoś widział lub ma naprawdę grubo ocieplane (obcisłe) spodnie rowerowe z przynajmniej podwójnym materiałem na kolanach, albo wstawką windstop czy podobną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 a Biemme Effect ?? mają przód z windstoppera i tył z Superroubaix. sam mam model Blues tej firmy z windstopperem tylko od kolan w górę i są dość ciepłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam Podepne sie pod temat. Szukam dlugich ocieplanych spodni z Wind Stopperem. Mysle nad tymi: http://www.mikesport.pl/go/_info/?id=1749 Co o nich sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Kozackie , wygladają bardzo solidnie i myśle że bedą ciepłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Beznadziejny pomysł Wind Stop. kupować na spodnie. To jest zima wiec śnieg deszcz lub to i to. WS zaraz przemoknie i nic nie wyszło zbita choroba gwarantowana. Z WS mozesz miec kurtke i jesli bedzie padać deszcz nie śnieg bo to WS wytrzyma strzepując go co jakiś czas, zakładasz przeciw deszczówke i już............ Spodni szukaj przeciw wiatrowych i nie przemakalnych...... a takie to już chyba tylko szerokie gacie..... Ja mam Milo Olin i pod to kalisraki jak jest duzy mróz......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.