Skocz do zawartości

[opony]

absalon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie !!!

Kupilem SCHWALBE MARATHON XR (zwijana) mam problem z ustawieniem jej na obreczy opona jest jakas krzywa albo ma bicie gora dol albo na boki pasek ktory jest z boku opony wije sie jak waz na wszystkie strony probowalem ja naciagac rekami ale po napompowaniu zawsze wychodzi krzywo moze cos robie zle bo jestem nowy w tej branzy moze czyms sie smaruje obrecz ale ze stara opona nie mialem takich problemow moze ta jest juz zle odlana?obrecz jest idealnie prosta, prosze o pomoc .

Pozdrawiam!!!

witam!!!

dziekuje bardzo za rady ale tego wszystkiego juz probowalem faktycznie paskiem nie mozna sie sugerowac teraz jest troche lepiej ale lekkie bicie juz chyba pozostanie da sie z tym jezdzic :) tylko dziwi mnie ze to akurat ta firma i nie tania opona

Pozdrawiam!!!

Niestety to się zdarza, ja przy kupnie prawie każdej opony z drutem miałem z tym do czynienia, opona przez magazynowanie, bądź też może przesyłkę(ciasno upakowana przez kilka dni) nieco się odkształca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...