MaroS Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Sprawdź na giełdzie w Lubinie. Ukradli z zamkniętego pomieszczenia czy "z pod sklepu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Właśnie wróciłem z policji, dwie godziny siedzenia i jak zwykle, spisali protokół i trzeba czekać. A rowery ukradli z klatki, która teoretycznie jest zamykana. Ale mam głupich sąsiadów i nie raz zostawiają otwarte drzwi, teraz też tak mogło być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 sh*t, współczuję, z mojej strony mogę tylko napisać że często przeglądam rowery na allegro i jak coś zauważę to na pewno dam znać. Co za pech, przecież niedawno trochę w nim zmieniałeś (Merida). Btw. mojemu wujkowi przedwczoraj też ukradli rower (na XT), w niemczech i w dodatku z warsztatu w którym pracuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Łukasz współczuję , To na pewno ktoś z mieszkańców musiał dać cynk albo ukraść, przecież nikt postronny nie wiedział gdzie trzymasz rower . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Mojego makrokesza też z klatki zajumali. A domofon na kod Rowery miałeś chociażby w bazierowerów? W zasadzie to zapewne jedyne co możesz robić to pożegnać się z rowerami Tak nawiasem, czym był zapięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Również współczuję, dodam że jeśli chodzi o złodziei to jeśli chcą to i tak ukradną , jakiś czas temu miałem włamanie do piwnicy na szczęście nic nie zginęło, ale nie pomogła zamykana brama, czujni sąsiedzi, domofon, zamek i kłódka w piwnicy, wszystko rozwalone, policja tylko protokół spisała, od tego czasu nic wartościowego nie trzymam w piwnicy ani tym bardziej na klatce nawet jeśli rower jest zapięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 I tak nic nie przebije kradzieży felt'a mojego kumpla, ukradli z balkonu na czwartym piętrze dalej nie wiemy jak czy się spuścili po linach z góry czy jakoś weszli po piorunochronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Kolega kiedyś przyłapał takiego na gorącym uczynku jak rozcinał już zapięcie, niezły wp… złodziejowi spuścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 O cholera, Łukasz współczuję. Trzymam kciuki za odnalezienie i porządny wpier. złodziejowi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmylegnica Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Trochę zmienię temat, przyjeżdża jutro parę osób z Wrocka, chcą trochę pozwiedzać okolicę, zaplanowałem trasę w kierunku Stanisławowa, start ok. godz. 10, byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś z Legnicy się przyłączył i wspólnie ze mną zaprezentował nasze tereny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witka, wiesz moze ile bilet kosztuje na pkp ? I co to za kolezanka organizuje bo sie nie odzywa ? Jakie tempo i dystans planujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dzięki chłopaki za współczucie W to, że się odnajdą, to nie wierzę. Muszę się po prostu pogodzić, że moja Mery już ze mną nie będzie i znaleźć coś nowego. Tylko że kasę na co innego wydałem Takie życie W tym sezonie już z Wami nie pośmigam A rowery tym razem nie były zapięte, choć zazwyczaj są. Tak więc albo pech, albo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 UWAGA! Proszę wszystkich zrowerowanych Legniczan o kontakt na gadu 4417745 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 No i jak tam wrażenia po rajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Siemano Aktualnie składam rower, prawie wszystko mam oprócz gripów i pedałów 520 z butami, jak będzie wszystko to mogę jeździć, bo widzę, że troszku z Legnicy ludzi jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 No troszkę jest, szkoda tylko że się ciepły sezon kończy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Ten raid był mega nudny i powolny ziaf jedyne co zapamiętałem to przednie koło, kierownice i tyłki No i bezcenna mina Łukasza gdy dostaje skarbonkę z kubusiem puchatkiem Wielkie wyrazy uznania dla Epera i Axm za zorganizowanie całej zbiorki Aalord witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witamy, ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 No cześć Jak ktoś jest troszkę obeznany to nie spojrzy na mój rower i go zoopiniuje. Wsześniej jeździłem jakimś 20 kg Hummerem Ale miałem go dość i miałem okazję kupić niektóre części używane ale w dobrym stanie to postanowiłem złożyć rowerek od podstaw. Opinia jakiegoś fachowca się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Wg mnie trochę za duży skok amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aalord Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Yhm i to jedyne jakieś zastrzeżenia ?? Amor akurat używany był, a że cena przystępna to brałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 a jakieś zdjęcie czy spis części gdzie jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 W garażu, http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=garage&do=view&id=826 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Imo te 120mm to za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Panowie, dalej jestem w szoku po tym, co zrobiliście!! Jesteście za######iści!! Wzruszyłem się jak mały szczyl no i już nigdy nie będę narzekał na dzisiejszą młodzież Jeszcze raz wielkie dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.