SuppersReady Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Witajcie, Jakiś czas temu zgubiłem wyłącznik od latarki Scream 300lm. Sądziłem że już po niej ale pomyślałem że zanim pochowam ją w czeluściach piwnicy to skontaktuję się z firmą Mactronic. Napisałem e-maila do serwisu z pytaniem o dostępność tej dupki w serwisie i koszty zakupu. Niemal natychmiast dostałem odp. że zostanie wysłana gratis i na koszt MACTRONIC . Wystarczy abym podał adres do wysyłki. Przesyłkę otrzymałem priorytetem. Jestem niezmiernie miło zaskoczony podejściem w/w firmy do klienta. Oby takich przykładów dbałości o wizerunek firm bywało więcej. Dziękuje firmie Mactronic za okazaną pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Bardzo zacnie, pochwalam. Gdyby tak jeszcze przestali kłamać na opakowaniach o czasie pracy latarek i ilości światła to byłoby całkiem wybornie. Najlepszy jest czas pracy screama - 4h wg producenta w trybie 100%. A czas zmierzony to... 1:15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Reklama reklamą a podejście do klienta to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Czy faktycznie to nie jest reklama to taki pewny bym nie był. Tu dokładnie taki sam post na innym forum http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=154053&sid=75aea6217519d83130096d7efe2dfc90#154053 Jeśli faktycznie tak jest to dobrze, ale czy na pewno tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ja - skandalicznie niezadowolony z jakości screama 500 - napisałem reklamację i dostałem od firmy Noise 500. To też cienizna, ale podejście mają owszem - dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 To też cienizna, ale podejście mają owszem - dobre. Bez przesady z tą cienizną lampka ma bardzo dobry rozkład światła na rower, miałem ją przez jakiś czas i dobrze wspominam. W dobie wysypu tanich chińczyków za 100,- trudno konkurować choć wyglądem i mocowaniem to jednak odstają od noise 300 czy 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Robiliśmy test latarek gdzie jedną z nich był noise 500 i owszem światło i rozkład na rower już przyzwoity. Świeciło porównywalnie do ultrafire 502B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Szkoda, że lampka w uchwycie lata na boki a barwa światła to nawet nie jest zimne tylko niebieskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Mi nic tam nie latało wystarczyło dobrze skręcić, a kolor światła to chyba pomyliłeś z inną lampką bo bardziej mu do żółtego niż niebieskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ale temat dotyczy tego jak firma pomogła swojemu klientowi a nie co i jak świeci. ADM-zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.