Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do tego może być tak, że nie wszystkie sklepy w danym mieście dostaną spd. Trzeba się będzie wozić w poszukiwaniach.

Napisano

Mnie strasznie te rękawiczki ciekawią. Jak nie, to najtańsze żelowe dopiero od 40zł na allegro...

No i szorty funkcyjne, ale pewnie ta M'ka będzie ogromna...

Napisano

@@Kekacz, pozostaje odpowiedź na pytanie które to są te "wybrane"

:)

Tylko wcześniejsza wycieczka po okolicy i sprawdzenie w których sklepach gazetki mają buty może pomóc. Inaczej to wolna amerykanka.

Napisano

Skoro w Rzeszowie butów nie ma to podejrzewam że w Krośnie też nie będzie. 

Lidl według mnie bada rynek - rozmiarówka jest strasznie okrojona, do tego pewnie pojawią się tylko w bardziej uczęszczanych sklepach w większych miastach. Buty turystyczne też pojawiły się epizodycznie - z tego co pamiętam w jednej ofercie. 

Napisano

W outlecie 4F w Factory Ursus w Warszawie są te rękawiczki (i inne ciuchy rowerowe) przecenione o około 30% względem ceny sklepowej.

Napisano

Panowie jakby w Elbląskim Lidlu były buty spd to mógłbym wziąć dla was 1 pare ale do tego przyjdzie też koszt przesyłki albo można będzie odebrać osobiście. Oczywiście jak będą.

Napisano

Pamiętam jak przerabiali lidle w moim mieście żeby zmieściły się ich piekarnie, to zawsze robili wyprzedaże wszystko -25% (oprócz alkoholi, papierosów i leków). Wtedy w kolejce trzeba było wystać od godziny do półtorej ;)

Dobrze, że tak nie jest jak rzucają różne graty w tygodniu.

Napisano

A ja wyczytałem chyba na forum biegowym, że towar wystawiają poprzedniego dnia jakoś godzinę przed zamknięciem. Można iść dzień wcześniej i zakupić spokojnie przed zamknięciem podobno. A przy okazji mam pytanie, powinienem mieć już rower w przyszłym miesiącu. Takiej bielizny jeszcze nie mieli w ofercie, nada się na początek zanim się nie  nazbiera i kupi porządne ciuchy. A kask wart w tej cenie czy szukać innego do 100 zł. Bo rower mnie wykosztuje trochę i zastanawiam się czy na 1 sezon się nadadzą?

Napisano

Warto kupić cały strój rowerowy w lidlu? XL będzie na mnie pasować? 104 w pasie, 184 cm wzrostu, 110 kg, noga z 90cm? W ile dni schodzi towar?

Napisano

Przeglądaj wątek, wszystkie rozmiary są zawyżone, nikt nie ma rozmiarówki lidla, a to w ile schodzi towar to zależy od sklepu, ile wrzucili i ilu było chętnych. Chodliwe rzeczy są szybciej wykupowane.

Napisano

Kup dwa rozmiary, a potem jeden oddaj.  Bo jak kupisz jeden to potem tylko będziesz mógł oddać, bo może się okazać że nie ma innego na wymianę. ;)  5!

Napisano

jak Ci się uda, weź L i XL, potem nie ma problemów ze zwrotem na podstawie paragonu (do 7 dni), kasę dostajesz od razu przy kasie. generalnie baardzo często jak ktoś nosi zwykle L to rzeczy z Lidla przypasują M.

ogólnie to widzę, że najbliższy rzut rzeczy rowerowych wywołuje chyba największe zainteresowanie dotychczas :) do samej oferty jeszcze hoho, a tu takie poruszenie :P

Napisano

ogólnie to widzę, że najbliższy rzut rzeczy rowerowych wywołuje chyba największe zainteresowanie dotychczas do samej oferty jeszcze hoho, a tu takie poruszenie
chyba dobre opinie poprzednich edycji zachecily innch do zakupu

ja tez na to czekam. mialem kupic kask za 50zl a teraz kupie drozszy :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...