dzemi15 Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 No to jak już mamy coś to chroni dłonie to czas najwyższy na resztę ciała: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 A ja w zimie musiałem jeździć w rękawicach narciarskich, żeby mi wiatr nie zamarzał paluchów. Wygoogluj "bar mitts". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Przyznam bar mitts to ciekawy wynalazek na chłodniejsze dni, tyle czy można to dostać u nas w sklepach. Ja przynajmniej nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 U nas raczej nie, zwłaszcza że to wynalazek typowo pod fat bike'i, ale na zachodzie Europy powinno się coś znaleźć. A jeden z userów forum wydziergał coś takiego samemu http://bikesick.com/chron-koncowki-cz-2-poggies-diy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Znajomy ma coś takiego ale w wersji typowo zimowej czyli skórzane "z kożuszkiem". Ale czy kupił w RP czy za granicą nie wiem. Ja zwykle rękawiczki biorę do sakw ale wyrzeźbienie takich ocieplaczy na deszcz nie jest głupim pomysłem. Edytowane 16 Maja 2014 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Nie jest to kwintesencja druciarstwa, ale tak jeżdżę po dwukrotnej dezintegracji łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ja bym to nazwał zaradnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 panowie, dyskusja na temat spinek to w innym temacie, dziękuję, do widzenia, pokasowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Chopper Wood Edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 ciekawym jak zabezpieczenie antykornikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Może nie jest to druciarstwo,raczej dobry patent ale nie widzialem zabardzo gdzie to mogę umiescic. Ale ważne że bezinwazyjnie rowerek sobie wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Powitoł W sumie to nie wiem czy druciarstwo. Nie ratuje życia, nie jest reakcją na "W" Nie musiałem, w sumie kapsle jakieś bym znalazł, ale zawsze chciałem sobie takie coś zamontować z czystego "bo tak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marudaXL Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 W sumie to nie wiem czy druciarstwo. Biorąc pod uwagę motywację raczej dizajnerstwo . Tak na marginesie, sam wypiłeś? Podobno... hm... taki sobie. A może złapałeś sponsora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Powitoł Żeby było dizajnerstwo to bym musiał chyba zamontować tańsze albo spoooro droższe Wyrobionego gardła nie mam Mi tak średnio pasowało. Na jednym weselu toto było więc tak niby złapałem sponsora ale nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kams Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Chopper Wood Edition Łoo ja, przecież ten łańcuch to z 300 ogniw ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 To nie druciarstwo ... to już stolarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 raczej ciesielstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nie wiem od ilu centymetrów i czy w ogóle ilość podkładek może podpadać pod druciarstwo ale ja się śmiałem to i Wam wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu29 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Uszczelka coś dziwnie wygląda na tych sterach. Na odwrót założona czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Może też nie druciarstwo ale jak były spinki to niech będzie i to: Zrobiłem to cudeńko chyba ze dwa lata temu z resztki łańcucha SRAM PC1, do dziś wywołuje pozytywne uśmiechy na twarzach nowo poznanych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 to cudeńko Mój kumpel zrobił sobie coś takiego niedawno. Zapowiadał to jako 'super kreatywna' bransoletka. Wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy co to może być. Mieliśmy z resztą kumpli spory ubaw, gdy okazało się, ze ta 'super kreatywna' bransoletka to 10 ogniw spięte spinką... Po tym czasie przestał już ją nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nie wiem od ilu centymetrów i czy w ogóle ilość podkładek może podpadać pod druciarstwo ale ja się śmiałem to i Wam wrzucę. Mógł sobie od razu kawałek rurki wstawić zamiast tyle podkładek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Kiedy zerwał mi się gwint w korbie, a nie chciałem pozbawiać się roweru na kilka dni, to "na chwilę" zrobiłem tuleję przy użyciu narzynki, gwintownika i starej rurki. Przejechałem już na tym z 1500 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Ktoś coś mówił o podkładkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikolajpod Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Produkują w ogóle widelce z tak długą sterówką? No ale koło przednie piękne, od jakiegoś czasu poluję na takie do ostrego, ale niestety nic poniżej 2000zł nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi