Ryki Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Czy ten rower takiej marki http://sprzedajemy.p...z-50-lat,348818 wart jest takich pieniędzy, czy to gruba przesada ?
Piksel Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Za przeproszeniem, ale tego sprzedającego chyba porąbało, toż to wrak, a nie rower.
eloo Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 rower za free i koleś do przesyłki musiałby sie dołożyc żeby to było sie komukolwiek opłacało
lajtspid Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 czy to gruba przesada ? Gruba przesada to mało powiedziane.
Ryki Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Napisano 6 Grudnia 2011 Ale marka Bałtyk mówi wam coś?Ja znam tylko pewien alkohol o takiej nazwie , tez jest już zabytkiem.
lukkasz78 Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Za przeproszeniem, ale tego sprzedającego chyba porąbało, toż to wrak, a nie rower. No chyba, ze ktoś nie traktuje tego użytkowo, lecz np. kolekcjonuje stare rowery i szuka "białych kruków" To tak jak ze starymi znaczkami pocztowymi - "białego kruka" filatelista potrafi kupić za ogromne pieniądze, a wartość użytkowa żadna, na pocztówkę z nad morza do cioci Jadzi takiego znaczka nie nakleisz
Niedzwiedz1 Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Za 1/10 tej ceny można wyrwać na alledrogo sprawnego mieszczucha wymagającego jedynie regulacji, a wrak w podobnym stanie sporo taniej. Ktoś liczy na frajera...
Aurox Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 to tak jak kupić daewoo TICO z zardzewiałymi progami jako okaz kolekcjonerski
emilio3 Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 Ja kupiłem oryginalną ukraine z 1972 roku za 4 ropak browara była w idealnym stanie, chromy na kierownicy i obręczach takie że pryszcze można wyciskać, a na oponach jeszcze "igiełki", jedynie co zmieniłem to dętki bo sparciałe, gripy bo nie było, i jarzemko siodełka bo też nie było, śmiga aż miło, a siodełko tak tłumi nierówności ze nie jeden full by chciał tak wybierać Moim zdaniem to przesadzona cena i to baaaaaardzo choć firma znana swojego czasu, jak byś napisał do bikeboardu to kiedyś mieli taki dział tematyczny o starych firmach rowerowych w polsce może ci coś więcej powiedzą na ten temat, lub też widziałem kiedyś na tvn turbo program legendy PRL i był odcinek o polskich rowerach.
dancio84 Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 Bałtyki uchodziły za dobre rowery wg mojego znajomego, nazwa obiła mi się o uszy, faktycznie może o nie być ciężko. Ale cena i tak przesadzona. Za rower w takim stanie może 1/10 tego co w ogłoszeniu... Dla kolekcjonerów lepszy byłby rower Kamińskiego. Jeśli retro to Ykpaina [ukraina] tania i dobra
dovectra Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 zgadzam się z kolegami frajera szykają flaszkę to może bym dał ale nic więcej zgadzam się z kolegami frajera szykają flaszkę to może bym dał ale nic więcej ps. u mnie w piwnicy stoi mesko dziadka z 55 roku , w stanie idealnym chyba go sprzedam za 25 000....
MMMAAACCC7 Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 eem, u mnie też cos takiego stoi a nawet jeździ tylko coś nie gra w tylnej piaście i ma momenty "przepuszczania" napędu
dovectra Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 eem, u mnie też cos takiego stoi a nawet jeździ tylko coś nie gra w tylnej piaście i ma momenty "przepuszczania" napędu do wymiany wałki - torpeda
MMMAAACCC7 Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 albo jakas tam kontra, ale jak zrobię to zawołam za niego 5tys jako typowy okaz kolekcjonerski-sprawny, jeżdżący
dovectra Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 albo jakas tam kontra, ale jak zrobię to zawołam za niego 5tys jako typowy okaz kolekcjonerski-sprawny, jeżdżący jak jeżdzący to 20 000 co najmniej
Ryki Napisano 16 Lutego 2012 Autor Napisano 16 Lutego 2012 A pojazd bałtyk nadal stoi nieugienty ze swoja zaporową ceną. Ponawiam bo wyżej link nie działa.
dovectra Napisano 16 Lutego 2012 Napisano 16 Lutego 2012 no to licytujemy daję półtora piwa z biedronki,
Ryki Napisano 21 Marca 2012 Autor Napisano 21 Marca 2012 no to licytujemy daję półtora piwa z biedronki, Dokładam chrupki kukurydziane :-)
MMMAAACCC7 Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 i po co odświeżasz.... stary temat który zmarł śmiercia naturalną
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.